top of page

Word jij vrijwilliger van WaseGolf?


Ons Sport comité, ofwel SPOCO vzw, is op zoek naar extra vrijwilligers om het werk te verlichten. Een goede golfclub kan maar bestaan door de inzet van haar vrijwilligers. We hebben reeds een zeer gemotiveerd vrijwilligersteam, maar nieuwe mensen zijn altijd welkom. Daarom een warme oproep om je kandidaat te stellen.


SPOCO vzw is er niet alleen om wedstrijden te organiseren. We zetten de taken van SPOCO even onder elkaar. En stel je maar kandidaat voor het onderdeel waar jij interesse in hebt. Zie je nog een blank spot die jij graag zou willen invullen, laat het dan zeker weten.


Stel je kandidaat via spoco@wasegolf.be en laat weten waarom jij ons wil versterken!


Vooreerst is er natuurlijk de captainswerking. Volgende captains zijn reeds geinstalleerd, maar een vice-captain voor elke captain is altijd welkom.


Voorzitter SPOCO: Frédéric Van der Steichel

Captain: Isabelle Mullenders

Vice-captain: position vacant


Seniorscaptain: Raf Vermeulen

Ladiescaptain: Ann Feusels

Men's captain: Andries de Groen

Juniorscaptain: Kathy Van der Haeghen

Rabbitscaptain: Simon Van der Steichel


Daarnaast zijn er nog verschillende andere comité's die meewerken aan het verbeteren van de werking van WaseGolf.


Marshalls: Frank Arts, Isabelle Mullenders, Ann Feusels, Theo van Veen, Walter Vercruysse, Jean-Pierre Van Campenhout, Franki Yzewyn, Kathleen Samson, Stephen Maguire, Sandra Smet & Ann Peeters.


Feestcomité:


API: Anouk Smet


Vertrouwenspersoon: Ann Feusels


Baancommissaris: Frank Arts


Hcp commissie: Felix Van der Steichel


Andere comité's die we graag willen starten maar waarvoor nog geen vrijwilligers bekend zijn. Communicatie / WaseGolf TV / .... Vul zelf maar aan.


En als laatste hebben we de buddy werking. Hierbij wordt een nieuw lid gelinkt aan onze buddies die hen wegwijs maken in onze club. WaseGolf organiseert elke maand een golfkriebel waarbij we de nieuwe leden welkom heten en hen een buddie (of peter/meter) voorstellen.

263 views

Comments


bottom of page