top of page

Wijnbar op WaseGolfWe hebben geweldig nieuws voor alle wijnliefhebbers onder jullie! Vanaf nu is er op vrijdag- en zaterdagavond een wijnbar geopend in de bovenbar van WaseGolf, waar jullie kunnen genieten van een uitgebreide selectie aan wijnen.


Er zijn maar liefst vier witte, vier rode en vier roséwijnen per glas verkrijgbaar. Wil je de wijnen naast elkaar evalueren? Dan kan je ze ook per kleur als proevertje kopen. De selectie van deze wijnen zal elke maand worden aangepast, zodat jullie steeds nieuwe wijnen kunnen ontdekken.


Maar dat is nog niet alles! We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat onze wijnkaart aanzienlijk is uitgebreid. Jullie kunnen nu ook kiezen uit een ruimere selectie wijnen van over de hele wereld.


Bij WaseGolf willen we de beleving van onze leden en bezoekers uitbreiden. We willen een hotspot zijn voor elk wat wils. Zo hebben we al de brouwerij de Musketeers op onze site en onze eigen prachtige brasserie WaseGolf met een prachtige kaart en lekkere keuken. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor tennis en padel. En nu breiden we ons aanbod nog verder uit met een wijnbar.


We nodigen jullie graag uit om langs te komen en te genieten van onze uitgebreide selectie wijnen. Of je nu een kenner bent of gewoon een liefhebber van een goed glas wijn, er is voor elk wat wils bij WaseGolf.

174 views

Comments


bottom of page