top of page

Wensen van de Captain en het Sportcomité


Beste leden golfspelers en sympathisanten, in naam van ons SPOCO team wil ik jullie oprecht bedanken voor jullie steun en medewerking gedurende het voorbije seizoen.

Tevens wil ik alle vrijwilligers van het Marshall team en hun chief Alex, evenals het Feestcomité onder leiding van Frédéric en zijn team, onze baancommissaris Frank, onze API Anouk en alle andere vrijwilligers die welwillend helpen bij wedstrijden en events bedanken voor hun inzet.

Als captain is het mijn taak te luisteren naar de feedback van onze leden enerzijds en die zo goed mogelijk te laten harmoniseren met het mission statement van onze club.

Uiteraard probeer ik ook samen met ons fantastisch Sportcomité voor komend seizoen een aantrekkelijk programma samen te stellen met voor elk wat wils, met wedstrijden en events die iedereen aanspreken en zowel competitief als ludiek interessant kunnen zijn.

Onze club is toegankelijk en sociaal en iedereen kent iedereen en dat willen wij graag zo houden. Zijn er al eens akkefietjes dan proberen wij die naar best vermogen op te lossen.

Met de Feestdagen in zicht wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om jullie in naam van onze Captains, Secretaris, Voorzitter en mezelf een schitterend eindejaar toe te wensen met hopelijk gezellige momenten met familie en vrienden. Ik wens aan alle leden gezondheid, geluk en plezier in het golfspel en het sociale gebeuren er rond.

Prettige Kerst en een voorspoedig 2024 !!

Wij hopen jullie allemaal terug te zien na de jaarwisseling. Afspraak op de Wintergames !76 views

Comments


bottom of page