top of page

Vanuit onze shop - De pyramid rubber winter tee 


Als golfer weet je hoe belangrijk het is om de juiste tools te gebruiken om jouw spel te verbeteren. Een van de kleinste, maar meest essentiële onderdelen van jouw golfuitrusting zijn de tees waarmee je jouw bal opstelt. WaseGolf wil jou graag voorstellen aan de nieuwste innovatie in golftees: de Pyramid rubber tees.


Pyramid rubber tees zijn gemaakt van duurzaam rubber en zijn speciaal ontworpen om uw bal op een stabiele manier op te stellen.


Maar waar de Pyramid rubber tees echt opvallen, is in de wintermaanden. Traditionele houten tees hebben de neiging om te breken of te splinteren in koud weer en koude grond. Pyramid rubber tees zijn echter veel beter bestand tegen koud weer en zullen niet breken of splinteren, zelfs niet op de harde, bevroren grond van de wintertees. Dit betekent dat je jouw geen zorgen hoeft te maken over het gebruik van te veel tees of het constant vervangen van gebroken tees tijdens de koudere maanden.


WaseGolf is er trots op de Pyramid rubber tees aan te bieden aan onze leden en bezoekers. Ze zijn verkrijgbaar in onze pro-shop aan de prijs van €3 en wij raden je aan ze eens te proberen tijdens jouw volgende bezoek. Wij zijn ervan overtuigd dat je zult merken hoeveel gemak en voordelen deze tees bieden in vergelijking met traditionele houten tees.

150 views

תגובות


bottom of page