top of page

Update uitbreiding 9-holesWe willen u graag informeren over de recente ontwikkelingen omtrent de geplande uitbreiding van ons golfterrein langs de Kattestraat. Recentelijk zijn er sporen van PFAS aangetroffen in de restanten van een kolkenreiniging door Interwaas op de betreffende terreinen. Dit nieuws heeft begrijpelijkerwijs enige onrust veroorzaakt en heeft ertoe geleid dat de overheid de bouwwerkzaamheden tijdelijk heeft opgeschort.


Er wordt nog steeds overlegd of de werkzaamheden op korte termijn hervat kunnen worden. Een onafhankelijk onderzoek heeft echter bevestigd dat de uitbreiding van ons golfterrein de meest geschikte aanpak is. Onze aannemer, DEME, is actief in gesprek met de betrokken autoriteiten om de werkzaamheden zo snel mogelijk te hervatten.


Ondertussen blijven we toegewijd aan ons doel om tegen 1 april 2025 een 9-holes golfbaan te realiseren. Er wordt gekeken naar mogelijkheden om de huidige 6-holes uit te breiden met 3 nieuwe holes op het terrein van Ekosto, een dochteronderneming van DEME. Na de 6e hole zou het parcours het fietspad kruisen waar de nieuwe holes gepland zijn.


We houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen en danken u voor uw begrip en steun tijdens dit proces.

400 views

Comentários


bottom of page