top of page

Uitbreiding 9-holes - update - PFAS vervuilingBeste leden en sympathisanten van WaseGolf,

Onze plannen voor de langverwachte uitbreiding van de golfclub hebben een onverwachte wending genomen. Helaas zijn we gestuit op PFAS-vervuiling op het terrein, wat heeft geleid tot een vertraging in de voortgang van de werkzaamheden. De aanleg van de uitbreiding was juist bedoeld om het stort adequaat af te dekken en de historische vervuiling te saneren volgens de huidige regels van OVAM.

Op dit moment wachten we nog op een reactie van OVAM met betrekking tot ons voorgestelde plan. Zodra we hun definitieve antwoord hebben ontvangen en weten dat ons voorstel is goedgekeurd, kunnen we de werkzaamheden weer opstarten. Helaas heeft deze vertraging ervoor gezorgd dat de eerder gestelde deadline van 1 april 2025 in gevaar komt. Maar laten we u verzekeren dat we in de coulissen hard werken om deze tegenslag om te buigen naar een opportuniteit. Achter de schermen hebben we een team samengesteld dat met volle toewijding werkt aan het vinden van een oplossing. We hebben een plan dat verder gaat dan wat we aanvankelijk voor ogen hadden en mogelijks een oplossing kan bieden.

Binnenkort zullen we hierover verder communiceren. Blijf op het puntje van je stoel zitten en na het verlof zullen we met meer nieuws komen.

Sportieve groeten,


Paul-Henri

12 views

Comments


bottom of page