top of page

Openingsuren bar en keuken in de winterDe dagen worden korter en de avonden langer, maar bij WaseGolf zorgen we ervoor dat de gezelligheid blijft voortduren. Met de komst van het winteruur passen we niet alleen onze openingstijden aan, maar transformeren we ook ons terras tot een sfeervolle winterveranda.


Vanaf heden zal onze keuken op maandag en dinsdag gesloten zijn tot januari. Deze verandering laat ons toe om ons aanbod en service tijdens de drukkere dagen verder te perfectioneren. De bar blijft wel open en verwelkomt u graag van 11u tot 23u voor een verwarmende kop koffie of een gezellige borrel.


Onze winterveranda biedt de perfecte ontsnapping aan de koude, met uitzicht op onze prachtige golfbaan. Wikkel uzelf in een deken van warmte terwijl u geniet van de serene rust van onze club. Het is de ideale plek om na een frisse ronde golf te ontspannen of om gewoon te genieten van de samenhorigheid die onze club kenmerkt.


We nodigen u uit om deze nieuwe, warme winterervaring met ons te delen. Kom langs, hef het glas en laat ons samen de wintermaanden in stijl doorbrengen.

227 views

コメント


bottom of page