top of page

Onze tartaar kroket van Antwerpen ProeftGeniet van Margie's Culinary Meesterwerken: Steak Tartaar

Tijdens het afgelopen weekend van Antwerpen Proeft presenteerde onze getalenteerde executive chef Margie twee verrukkelijke variaties van een nieuwe Steak Tartaar. Deze creaties zijn een ware smaaksensatie!


Innovatieve Steak Tartaar: Gefrituurd en Verrassend

We hebben een uniek concept ontwikkeld waarbij de steak tartaar kort wordt gefrituurd. Als echte Belgen weten we dat alles wat uit de frituur komt, alleen maar beter kan worden. En dat geldt zeker voor onze steak tartaar. Tijdens Antwerpen Proeft gaven we de primeur aan een breed publiek en het was een groot succes. We verkochten meer dan 1.000 porties steak tartaar en kregen lovende feedback van de organisatie. Voor een eerste deelname was dit een buitengewoon resultaat, en we hebben inmiddels onze deelname voor volgend jaar bevestigd. De organisatie van Antwerpen Proeft beschouwt ons als een waardevolle toevoeging aan hun evenement.


Twee Verrukkelijke Variaties

Franse Flair:Geniet van een klassieke tartaar met een hemelse saus van sjalot, augurk en eigeel, vergezeld van een frisse lentesalade en heerlijk knapperige charlotte-aardappelen, gebakken in bruine boter en besprenkeld met kokoszout.

Thaise Twist:Voor de avontuurlijke fijnproever is er de tartaar met een exotische saus van sojasaus, gember en sesam, gecombineerd met dezelfde verfrissende lentesalade en die onweerstaanbare charlotte-aardappelen, gebakken in bruine boter met een vleugje kokoszout.


Proef de Klassieker bij Brasserie WaseGolf

De klassieke versie van onze gefrituurde steak tartaar is nu exclusief verkrijgbaar als voorgerecht bij brasserie WaseGolf!


Beleef Margie’s Goudbruine Steak Tartaar

Kom snel proeven van Margie’s Goudbruine Steak Tartaar en ontdek de vele andere culinaire hoogstandjes die ze met passie en flair bereidt. Laat je smaakpapillen betoveren en beleef een gastronomisch avontuur bij ons!


We kijken ernaar uit u te verwelkomen en uw culinaire verwachtingen te overtreffen.

2 views

コメント


bottom of page