top of page

Nieuwe menukaartMet trots kondigen we aan dat WaseGolf zijn brasseriekaart heeft vernieuwd met een focus op onze grill - de specialiteit van onze chef! Onze nieuwe kaart biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment van gegrilde gerechten, perfect voor de liefhebbers van een smaakvol stuk vlees of vis met die karakteristieke rokerige toets.


Door de keuzes te beperken, garanderen we niet alleen een vlotte keuze, maar ook een snellere service. De vernieuwde kaart is ontworpen om het bestelproces te vereenvoudigen en de efficiëntie van onze keuken te verhogen. Dit betekent dat uw favoriete gerechten sneller dan ooit tevoren op tafel staan, zonder in te boeten aan kwaliteit of smaak.


Onze chef-kok, wiens culinaire vaardigheden in de grillkeuken ongeëvenaard zijn, zal haar passie en expertise gebruiken om elk gerecht tot een ware smaakbeleving te maken. Dit is onze manier om de sterke punten van onze keuken te benadrukken en u de beste ervaring te bieden.


Kom langs en ontdek hoe de nieuwe brasseriekaart de service naar een hoger niveau tilt, terwijl u geniet van de gezellige sfeer in onze club. We kijken uit naar uw komst en zijn enthousiast om u onze vernieuwde grillgerechten te laten proeven.


Proost op heerlijke momenten bij Brasserie WaseGolf!

248 views

Commentaires


bottom of page