top of page

Men's Captain : wissel van de wacht !


Het was al aangekondigd op de prijsuitreiking van het Clubkampioenschap en in de diverse Whatsapp groepjes maar hier nogmaals het nieuws uit het kamp van de Men’s Captain.

Andries De Groen, onze huidige Men’s Captain zal aan het eind van dit seizoen de fakkel doorgeven aan zijn opvolger en dat wordt Steven Verhaert. Steven is bij velen onder ons bekend en vaak aanwezig op WaseGolf, vaak samen met zijn twee getalenteerde zonen Emile en Julien. Naast een uitstekend golfer is Steven ook een fantastische musicus. Beroepsmatig is hij trompettist, dirigent en docent aan het Conservatorium. Daarnaast is hij ook de bezieler van een Brassband van Europees niveau. Steven heeft de rol van Men’s Captain aanvaard en zal zich gedurende het lopende seizoen inwerken in de taak en het complete Sportcomité is er vast van overtuigd dat hij een waardige opvolger wordt voor Andries en een perfecte ‘dirigent’ voor het Men’s team.Bij deze gelegenheid wil ik ook nogmaals namens het Sportcomité dank en waardering uitspreken aan Andries De Groen voor zijn jarenlange belangloze inzet.

Andries blijft bij ons op de WaseGolf en wij zullen hem dus nog regelmatig tegenkomen bij wedstrijden en oefenpartijtjes.

143 views

1 Comment


Monique Minnaert
Monique Minnaert
Jun 01

👏

Like
bottom of page