top of page

Leden in de kijker !


Leden in de kijker !

Deze keer zetten wij een sportief koppel in de kijker dat reeds sinds 2018 lid is van WaseGolf; ze raakten overtuigd na een gezellig onderhoud met onze President Felix en zijn echtgenote Bernadette vertellen ze mij.


Martin Van Hoey en Anne-Marie D’Hooghe hebben zich na een succesvolle zakelijke carrière op de golfsport gestort en zij horen tot de trouwe ledenkring van WaseGolf. Intussen is Martin ook actief als vrijwilliger in het Men’s team van Andries De Groen en als Marshal in het team van Alex Masoels.


Samen met Anne-Marie is Martin zeer dikwijls van de partij op de WaseGolf vooral op Dinsdag en Vrijdag wanneer de Grijze Golfers actief zijn, maar ook op andere dagen wanneer het past. Beiden nemen ook deel aan wedstrijden georganiseerd op de club en op verplaatsing.


Ook voor een golftrip naar het buitenland zijn ze steeds paraat (deze foto is genomen in Frankrijk aan het clubhuis van de Golf Barrière in Trouville-sur-Mer, Normandië).


Zij appreciëren vooral de ongedwongen en vriendschappelijke sfeer op de WaseGolf en het contact met collega golfers tijdens en zeker ook na het golfspel. Het sociale en culinaire gedeelte van onze golfsport hoort er voor hen zeker bij ! En gelijk hebben ze. Wat smaakt er beter dan een lekker hapje en drankje na de inspanning op het terrein. In onze Brasserie WaseGolf valt dat zeker in de smaak.

143 views

コメント


bottom of page