top of page

Kom bij onze Feestcomite crew

Hou je van feesten ? Kom bij onze Feestcomité crew !


Leuk toch ? Even lekker uit de bol gaan.

Gezellig feesten en lachen onder vrienden en met collega's golfers.

WaseGolf streeft naar een totaalbeleving met spannende wedstrijden, leuke spelformules, mooie uitstappen naar golfterreinen in binnen-en buitenland en en na het spel gezellig samen zijn met vrienden en liefhebbers van onze Golfsport bij een drankje en een hapje.

Om dat mogelijk te maken en naast het organiseren van de wedstrijden ook aangename evenementen, dineetjes en festiviteiten te kunnen organiseren hebben wij ons Feestcomité opnieuw in de steigers gezet.

Frédéric Poels en Rita Van Damme zoeken nog enthousiastelingen die zich als vrijwilliger willen inzetten om nu en dan eens te helpen bij de evenementen die WaseGolf organiseert tijdens en na wedstrijden en occasioneel ook op andere momenten.

Daarom deze oproep naar onze leden om minstens een tweetal vrijwilligers te vinden die zich willen aansluiten bij het team van het Feestcomité.

Zie je dat zitten om nu en dan eens een handje toe te steken bij één van onze evenementen aarzel dan niet om contact op te nemen met je captain of met het secretariaat en laat ons spoedig weten dat jij deel wil uitmaken van onze Feestcomité crew.

Uiteraard is dat volledig vrijblijvend en help je enkel mee wanneer het in jou agenda past.


95 views

Commenti


bottom of page