top of page

Kalender 2022 - Januari-Juni

Updated: Jan 23, 2022

Hier vind je de wedstrijdkalender van januari tem juni. Helemaal onderaan staat een versie die je in .pdf kan downloaden. Opgepast, soms zijn er wijzigingen tijdens het jaar. Check steeds de versiedatum.


Ook dit jaar worden er weer een aantal uitstappen naar andere clubs georganiseerd. Op Mix Days zijn dames, heren en jeugdspelers welkom. De jeugd mag ook altijd meedoen aan Ladies en Men's wedstrijden. Hier en daar zijn er wedstrijden buitenshuis waar er limieten qua handicap opgelegd worden door de club waar we te gast zijn. Vergeet niet om bij je inschrijving voor een wedstrijd buitenshuis de wedstrijdfee meteen over te schrijven.


Inschrijven voor een wedstrijd of activiteit doe je door via de app van BEgolf je tijdsblok te kiezen. We willen je er even aan herinneren dat de indeling van de flights ad random gebeurt. We kunnen helaas geen rekening houden met individuele startvoorkeuren. Schrijf je dus in voor een blok waarvan je zeker weet dat je aanwezig kunt zijn.


Wens je af en toe vrijwillig in te springen voor een wedstrijd, laat het ons dan gerust weten. Je start dan in de laatste flight van het blok waarvoor jij verantwoordelijk bent voor de kassa en het uitdelen van de scorecards. Interesse? Stuur een mailtje naar spoco@wasegolf.be .


We wensen je een heel fijn seizoen en hopen je vaak zowel op als naast de course te zien!
2022 Wedstrijdkalender jan - juni_versie 20220122
.pdf
Download PDF • 189KB
232 views

Comentários


bottom of page