top of page

Even voorstellen : onze CHIEF MARSHAL


Vanaf dit seizoen wordt ons marshal team nieuw leven in geblazen.

Om dit in goede banen te leiden zal Alex Masoels de taak van “Chief Marshal” op zich nemen. Alex is bij velen van jullie al bekend als goedlachse Club Brugge supporter en notoir Duvel liefhebber en bovendien een zeer begenadigde golfspeler.

Samen met zijn team van Marshals zal hij ervoor zorgen dat er regelmatig een Marshal op de baan aanwezig is om toe te zien op een vlot en goed gebruik van de baan en het naleven van de etiquette en de fairplay.

De Marshal is er niet om politieagent te spelen maar wel om als gastheer voor de spelers te fungeren en te zorgen voor een vlotte doorstroming van de flights met de bedoeling dat iedereen op een faire, correcte, comfortabele en aangename manier van het golfspel kan genieten zonder anderen te storen of onnodig oponthoud.

In het belang van allen is het daarom erg belangrijk om de aanwijzingen van de Marshals op te volgen.

Volgende Marshals maken momenteel deel uit van het team : Ann Feusels, Ann Peeters, Kathleen Samson, Sandra Smet, Andries De Groen, Raf Vermeulen, Stephen McGuire, Jean-Marc Heyninck, Jean-Pierre Van Campenhout, Theo Van Veen, Frank Arts, Walter Vercruysse, Simon Van Der Steichel, Alex Masoels, Paul-Henri Van Der Steichel, Chris De Mey.

Indien nog anderen zich geroepen voelen om de taak van Marshal op zich te nemen dan graag een seintje aan Alex Masoels of aan de Captains.

Op 14/3 om 18:30 u wordt er een interne Marshal opleiding voorzien op WaseGolf (duur ca. 1 u). De opleiding zal op deskundige wijze gegeven worden door onze vorige Captain Isabelle Mullenders.

234 views

Comments


bottom of page