top of page

Een nieuwe lesgever op WaseGolf: KeithWe hebben een nieuwe lesgever op WaseGolf. Keith De Vlamynck zal elke dinsdag paraat staan op WaseGolf. Keith is de bezieler van de indoor golf in Maldegem. U kan een les reserveren via i-golf.


"Beste leden van de WaseGolf,

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Keith De Vlamynck, Zaakvoerder en golfpro bij indoorgolf Hole-in-One te Maldegem. Samen met de WaseGolf heb ik beslist om ook bij jullie les te komen geven.

Ondertussen heb ik 10 jaar ervaring om op een hoogtechnologische manier les te geven. Dit door middel van gebruik te maken van golfsimulatoren. 5 jaar geleden heb ik mij een trackman aangeschaft en ondertussen is deze voor mij van onschatbare waarde geworden om les te geven. Ook outdoor zullen we deze gebruiken waardoor dat een traditionele manier van lesgeven verleden tijd is.

Heb jij nood aan een lesje, reserveer gerust en dan help ik u graag met uw problemen.

Met vriendelijke groeten

Keith De Vlamynck"

308 views

Comments


bottom of page