top of page

Betaling wedstrijdfeesUitwedstrijden via de BE Golf app via CCV betalingssysteem met keuze van Afslag Teebox.

 

Voor alle uitwedstrijden kan vanaf nu enkel worden ingeschreven via de BE Golf app.

Tevens kom je bij inschrijving meteen op de CCV betaalpagina terecht waar je meteen uitgenodigd wordt om de wedstrijdfee over te maken. Dan ben je meteen ingeschreven en hoeft er naderhand niet meer aangemaand te worden bij vergetelheid.

Annuleren kan enkel wegens gegronde reden zoals ziekte, overlijden familielid, ongeval, ... enz. Dat wordt geval per geval bekeken dan.

Annuleren wegens 'ongunstige weersomstandigheden', 'plots geen zin meer', 'niet tevreden met medespelers in de flight' en dergelijke worden niet als gegronde reden weerhouden.

Dit heeft onder andere te maken met het feit dat wij bij de bezochte club ver vooraf teetimes moeten vastleggen en greenfees onderhandelen voor een groep.

De wedstrijdfee die wij aanrekenen omvat de greenfee + kosten aangerekend door de bezochte club + het prijzengeld om ons toe te laten waardevolle prijzen uit te reiken.

Uiteraard worden de betaalde wedstrijdfees wel terugbetaald wanneer de bezochte club zelf beslist om de baan te sluiten wegens (weers)omstandigheden of desgevallend kunnen deze verrekend worden voor een komende wedstrijd indien de speler dat wenst.

Eveneens belangrijk om weten is dat bij de inschrijving een keuze dient gemaakt te worden van welke Teebox je zal afslaan. Eens deze keuze gemaakt, is ze definitief voor deze wedstrijd. Dit is van belang omdat dan meteen het juiste aantal extra strokes op je scorekaart zichtbaar is. De keuze van Teebox bepaalt namelijk mede het aantal extra strokes dat je krijgt op de baan in kwestie.

Uitwedstrijden zijn steeds Qualifying


Thuiswedstrijden op WaseGolf betaling via Payconiq


De betaling van wedstrijdfees bij thuiswedstrijden op WaseGolf zullen vanaf dit seizoen gebeuren via Payconiq.

Bij het afhalen van de scorekaart kan eenvoudig via het scannen van de Payconiq QR code de wedstrijdfee overgemaakt worden.

Bij thuis wedstrijden kan de speler kiezen voor Qualifying of non Qualifying en dit moet duidelijk kenbaar gemaakt worden bij afhalen van de scorekaart. Indien niks gemeld bij ophalen is de kaart Qualifying.

146 views

Comentários


bottom of page