Golf by night zaterdag 29 januari

Updated: Jan 23


We hebben er met z'n allen héééééééél lang op zitten wachten, en eindelijk is het dan zover!!! GOLF BY NIGHT IS HELEMAAL TERUG!


Zij die erbij waren in pre-covid-tijd hebben memorabele herinneringen aan vorige edities waarbij de lichtgevende ledballen stevig in het rond vlogen. En er was veel hilariteit en gevloek bij de ballen die in de vijver beland waren. Maar ook "Hier! 'k Heb hem gevonden!!!" bij die die in de rough terecht kwamen. Het voordeel om in het donker met een lichtgevende bal te spelen, is dat je hem altijd terug vindt.


Omdat het zo'n leuke bedoening is, zijn er altijd veel inschrijvingen, en spelen we in flights van 5. Naast lichtgevende golfballen die oplichten van zodra je erop slaat, voorzien we voor iedere speler ook een koplampje. Kwestie van te zien waar je je voeten zet, waar je flightgenoten zijn, en ook voor je eigen veiligheid. Uiteraard horen er ook verlichte teeboxen en vlaggen bij.


Hopelijk zit het weer mee! Iedereen met een GVB of baanpermissie kan deelnemen. Er zijn 2 blokken: één met starttijd om 17u, en één om 19u. Schrijf je snel in via de BEgolf app. De plaatsen zijn beperkt.


Het wordt een on-ver-ge-te-lij-ke avond met een heel hoog gegarandeerd fungehalte! Zorg dus dat je erbij bent!


64 views