21/02/17 

Het 1e weekend van april toch nog vrij?


Beste <<First Name>>,

De opening komt in zicht!

We noteren 2004. Toen vatte club voorzitter Felix Van der Steichel het knotsgekke idee op om een golf club te openen op de oude steenbakkerij site “De Herleving”. Nu, ruim 13 jaar (en heel wat bloed, zweet en tranen) later is het eindelijk zover! De officiële opening komt héél dichtbij.Zullen we ons even voorstellen?

Van links naar rechts:
Tom Van Herck (chef-horecamanager) | Felix Van der Steichel (voorzitter) | Paul-Henri Van der Steichel (gedelegeerd bestuurder) | Patrick Bautier (manager) | Pieter Kreft (director of golf)


Hoever staan we juist?

De renovatie van het clubhuis is zo goed als klaar. Hier en daar nog wat kleine retouches en afwerking en dan is onze nieuwe uitvalsbasis klaar om het grote publiek te ontvangen.

Het gras aan de overkant ziet er intussen ook al heerlijk frisgroen uit. Letterlijk dan, want de dappere sprietjes van onze driving range en putting green zijn stevig aan het groeien. Het ziet ernaar uit dat we het 1e weekend van april de eerste balletjes kunnen slaan vanop de “practice”.

Ook de aanleg van de 6 hole golf course ligt op schema. Er moet nog zo’n kleine 180.000 ton grond verplaatst worden, maar dat is voor de krachtpatsers van DEC/DEME eerder een routineklus.

Op de verhuis van brouwerij The Musketeers is het nog even wachten, maar de bouwvergunningen zijn wel al aangevraagd. Ook onze samenwerking met deze Craft Brewers krijgt stilaan vorm.


Wat u tijdens het openingsweekend te wachten staat?

Op 31 maart leiden we eerst de pers en onze corporate partners al even rond, maar geen paniek. Tegen zaterdag 1 april zijn we helemaal klaar om ook jullie met open armen te ontvangen. En sportief uit te dagen, want er zullen wel degelijk wat balletjes kunnen worden geslagen. Om je “put & pitch” technieken aan te scherpen, zullen we trouwens al enkele “holes” voorzien op de driving range. Zo kan er stevig geoefend worden tot de 6 hole course klaar is.

Klinken al deze golftermen je voorlopig nog niet bekend in de oren? Dan ben je van harte welkom op de start-to-golf infosessie die zaterdagvoormiddag doorgaat. Je zal er trouwens meteen als allereerste de plechtige opening en inhuldiging van onze golfschool meemaken.

Jullie krijgen nog een officiële uitnodiging in een volgende mail.


Hoe zit het met je lidmaatschap?

Nog niet aan je lidmaatschap gedacht? Dat kan je gelukkig alsnog regelen. Onze prima betaalbare tarieven en de kleine lettertjes vind je allemaal terug op wasegolf.be. Zie je deze info liever in je mailbox verschijnen, dan volstaat het om ons dat even te laten weten via ledenadministratie@wasegolf.be.
 

Tip: Als je lid wordt voor 28 februari 2017 zetten we 6 flessen fijne wijn voor je klaar. (inschrijven via www.wasegolf.be)Tot snel met meer WaseGolf nieuws !

Felix Van der Steichel
voorzitter WaseGolf

Loading...