23/11/2016 

Waar het WaseGolf bestuur allemaal mee bezig is?


Er wordt bijzonder hard gewerkt bij WaseGolf

 

We hebben al bijna 300 fans!

296 fans telt WaseGolf nu en we mogen bijna dagelijks een nieuwe fan aan dat lijstje toevoegen.  Een mooi aantal voor een club in volle opbouw, nietwaar? Daarom willen we jullie eerst bedanken voor jullie steun en interesse. Het zijn fans zoals jij die ons de energie geven om dit prachtige project vorm te geven. We hebben trouwens weer enkele nieuwtjes voor je.

Een update over de fandag

De fandag die we normaal in november zouden organiseren, moet helaas even uitgesteld worden. Hoewel de renovatiewerken in het clubhuis vergevorderd zijn, kunnen we je op dit moment nog niet ontvangen op de manier die je verdient. De parking is nog in volle aanleg, er waait nog veel te veel stof door het clubhuis en het slechte weer is een spelbreker voor een rondleiding op de golfterreinen. Nochtans is er geen reden tot paniek, uitstel is zeker geen afstel! Voorlopig denken we aan eind februari om jullie te ontvangen en dat wordt een welkom met alles erop en eraan! Verder info volgt..

Hoe ver staan de werken nu eigenlijk?

De opening van de driving range en putting green blijft voorzien op 1 april 2017. Daar zullen volgend seizoen dus zeker golflessen kunnen doorgaan. Aannemers DEME en AHA de Man zijn intussen druk bezig om de 6 hole course tegen 1 april 2018 af te werken. De onderhandelingen voor de 9 hole course zijn terwijl volop lopende.

Ook het clubhuis krijgt stilaan vorm. Dat zal 2 verdiepingen tellen. Op het gelijkvloers zullen we het horecagedeelte, de open golfwinkel, de sanitaire voorzieningen en een terras van maar liefst 100 m2 terugvinden. De verdieping zal 2 vergaderzalen (of 1 grote), een terras van 85 m2 met zicht op de golfcourse, een kleine keuken, een bureel, een koelruimte en de opslagplaats omvatten.

Iedereen zal welkom zijn in het horecagedeelte voor borrels en bites. Leden, corporate members en groepen tot maximum 50 personen zullen de bovenverdieping trouwens ook kunnen afhuren voor zakelijke of persoonlijke aangelegenheden.

De krant gelezen?

In de pers verscheen onlangs een artikel over de eventuele inplanting van brouwerij “The Musketeersuit Stekene op het domein van WaseGolf. We kunnen je alvast verklappen dat de vergunningsaanvraag inderdaad wordt voorbereid en dat wij van harte hopen deze brouwerij te mogen verwelkomen!

Ook de organisatie krijgt vorm

Het clubrestaurant zullen we in eigen beheer uitbaten. We zijn verheugd dat chef Tom Vanherck (momenteel uitbater van restaurant La Myrthe in Sint-Pauwels en een top chef met maar liefst 10 jaar ervaring) de functie van manager van het clubhuis aanvaard heeft. Zijn inbreng zal ongetwijfeld resulteren in een vlotte dagelijkse werking en heerlijke gerechten op je bord doen belanden.

Head Pro Pieter Kreft werd aangesteld als “Director of Golf”. Zijn jarenlange ervaring in de golfwereld als manager van een golfschool in Nederland en als golf pro speler bij verschillende clubs (o.a. Golf Puyenbroeck) is een echte meerwaarde voor het succes van onze club.

Voor heel wat andere functies in het bestuur zoeken we momenteel nog kandidaten. Wil jij ook de handen uit de mouwen steken en mee bouwen aan de toekomst van onze club? Laat dan gerust even van je horen. We bespreken graag welke inbreng jij wil leveren en welke functies nog ingevuld kunnen worden.

Lidmaatschap en kick-off seizoen 2017

De tarieven, voorwaarden en het intern reglement van onze club staan intussen online op wasegolf.be. Al kan je ze ook even per mail aanvragen via info@wasegolf.be.

Klaar om officieel lid te worden, golflessen te boeken of je steun te betuigen via bedrijfssponsoring? Schrijf nu in als lid van WaseGolf via www.wasegolf.be !

 

Tot snel met meer WaseGolf nieuws !

Felix Van der Steichel
voorzitter WaseGolf

Copyright © 2016 DRAF cvba, All rights reserved.
Loading...